pátek 6. listopadu 2015

Znojmo - České Budějovice 3:1



Pozdě, ale přece. Malé ohlédnutí za dalším vítězným zápasem.




Nezůstaneme vám dlužni ani pár řádek k povedenému zápasu s týmem z jihu Čech.
Konečně se nás schází slušný počet už na úvodní hvizd a fandění podle toho taky vypadá. Po dlouhé době zase fandíme naplno od začátku zápasu. Dnes nemáme o atmosféru strach. S přibývajícími minutami, kdy se dostaví i poslední opozdilci, se support zkvalitňuje. Druhá půlka je už na naše poměry výborná, chvílemi opravdu hukot. Oproti poslednímu zápasu s Táborskem nebe a dudy, tak snad to takhle bude pokračovat i dál.

Hostů dorazilo pět, snaží se fandit celý zápas, ale dnes nemají proti nám šanci, i když občas slyšet jsou.

Zápas končí, zase výhra, pořád jsme první, letos je to na hřišti velká paráda. Vzájemně si poděkujeme, dnes si to i zasloužíme, odpálíme něco málo pyrotechniky a rychle se přesouváme na hokej. Tam si taky po několika měsících zafandíme, vidíme výbornou přestřelku, bohužel se špatným koncem pro Znojemské, a můžeme jít na pivo.

Skvělý pátek, ale už máme v hlavách jen výjezd do Vlašimi. Busík se tentokrát podařilo naplnit až nečekaně snadno, což je super, snad to tak půjde i dál, na jaře už třeba dáme i ten velký bus! Nachystané je choreo, můžeme vás navnadit, že něco takového jsme ještě nedělali, po fotbale je naplánován přejezd na hokej do Tábora, kde podpoříme družební kamarády z Havl. Brodu. Rozhodně je se na co těšit. Tak snad vše klapne, jak má!

Ať žije Znojmo!

Žádné komentáře:

Okomentovat