pondělí 26. října 2015

Znojmo - Táborsko 4:2



Paráda na hřišti, bída v hledišti.


Tedy aspoň co se kotle týče... Celková návštěva vynikající, přes 1400 diváků, i když každý si asi udělal vlastní obrázek, jak moc bylo toto číslo reálné.
Kotel se bohužel už tradičně formuje pozdě, takže jak je nedobrým naším zvykem, první půlku fandíme velice špatně, oproti minulým zápasům, však výrazné zlepšení tentokrát nepřišlo ani v poločase druhém. Pár světlých okamžiků sice bylo, ale to je kurevsky málo! Vždycky to sice může být horší, ale už není moc kam couvat a můžeme jen doufat, že v pátek proti Dynamu to bude výrazně lepší. Je potřeba se vrátit do formy ze začátku sezony, kdy to jakžtakž klapalo. Hráči na hřišti snad už lepší být nemůžou, takže bychom taky měli přispět svou trochou do mlýna. Jediné pozitivum byl počet Krumlováků, 8 lidí, klobouk dolů!

Hostů dojelo 5 s vlajkou, mávačkou, bubnem a trumpetou. Fandí po celý zápas, především díky našemu výkonu jdou i slyšet, i když přece jen pokřik My jsme všude doma! vyzněl minimálně legračně. Stojí za bránou, trochu se tak nabízí otázka, k čemu vlastně máme sektor hostí. Sami tam chtěli, zůstal však neotevřen. Divné.

Po zápase nám hráči děkují, my děkujem jim, jsme první no a co. K děkovačce se odpálí nějaké strobo a jdem do hospody lomeno domů.

Co závěrem? V pátek se začíná už o půl páté, tak snad se sejdem v nějakém slušném počtu, soupeř, ač hraje kulový, je to pořád atraktivní, takže není důvod sedět doma! My jsme Znojmo!

Taky se stále můžete hlásit na výjezd do Vlašimi, už teď je jasné, že nás pojede hodně a my se pokusíme naplnit i větší bus. Budeme tam doma, není na co čekat, jedeme podpořit naše na cestě za snem, pojeďte i vy!

Ať žije Znojmo!


Žádné komentáře:

Okomentovat