pondělí 14. září 2015

Znojmo - Hradec Králové 2:1


Ve čtvrtek se odehrál atraktivní duel Znojma s exligovým Hradcem Králové. Začínalo se v šest, což není zvláště pro hostující fanoušky zrovna ideální termín, vzhledem k pátečnímu hokeji a především začínajícímu historickému vinobraní však naprosto pochopitelný.

Termín se projevil i na domácím kotli, kde se na začátku zápasu schází ostudný počet lidí, s přibývajícími minutami se kotel zaplňuje více, ale i přesto počtem nedosahujeme kvality předchozích dvou zápasů. Fandění snese nějaké měřítko až od poloviny prvního poločasu. Klasicky se projede celý repertoár, někdy je to slabší, jindy lepší, chvílemi doslova
bouříme :). Nejhlasitější jsou klasicky "ruce". K fandění vyzveme i ostatní tribuny, ty na to však mrdají, očividně jim stačí jen koukat na kličky a přihrávky. V 55. minutě vytahujeme plachtu - zatím na fotbale největsí, co kdy byla - k půlkulatému jubileu naší grupy. Plachta je pro mě až nečekaně roztažená naprosto dokonale, takže celkově výborná práce. Těch pár vteřin za ty hodiny práce prostě stojí :). Dnes po domluvě s klubem neodpalujeme žádné pyro, ale k tomu jindy. Po zápase si užíváme děkovačku, slavíme (letos je tato věta velmi častá, děláte nám radost kluci), balíme vlajky, pozdravíme estébáka Berbra a odebíráme se na klasické "jedno".

Hostů dorazila i přes čtvrteční termín zhruba dvacítka, fandí kvalitně po celý zápas. Vyvěšují pět menších vlajek. Celkově má zápas nakonec kvalitní atmosféru i když to mohlo být samozřejmě o mnoho lepší. Zklamání ne, ale taky žádná pecka, rezervy prostě ještě jsou a víme o nich. Kde se čtvrtek neprojevil, je celková návštěva, která činila velmi solidních 1712 diváků, což je nejvyšší návštěva letos a vůbec za bůhvíjakou dobu. Tak aby to vydrželo :)

Na hřišti hráči otáčejí výsledek, vítězí 2:1 a my si můžem opět zanotovat  Tak jsme první, no a co. Oproti sezoně loňské nebe a dudy a všichni si to užíváme. Vyvolán je trenér i zraněný Olda Kostorek.

Celkově vydařený podvečer. Naše mysli se už však ubírají ke třetímu kolu českého poháru, kdy přivítáme doma Jihlavu, a hlavně k výjezdu do Pardubic, který vychází na třetího října. Opět se pokusíme vypravit autobus, veškeré info bude brzy tady na stránkách nebo i na facebookové stránce Znojmáci.

My jsme Znojmo!

FOTOGALERIE : ZDE


Žádné komentáře:

Okomentovat