neděle 6. září 2015

Příprava: Znojmo - Zbrojovka 4:2

Herně i výsledkově zajímavý zápas, po fanouškovské stránce však o dost méně.

V kotli se nás schází slabá desítka, s fanděním začínáme až od dvacáté minuty, kdy už víme, že nikdo další nedorazí. Snažíme se, ale doping je takový... No asi jako když fandí deset lidí :). Zápas si však užíváme, piva je dost, je pěkně, hráči nám dělají radost, Brněnské drtí levou zadní s prstem v nose, takže dobře strávené odpoledne. Opět nezapomeneme pozdravit zmrdy Pelty, Berbry  a starou Berbrovou. Na konci zápasu děkovačka a my můžeme jít na jedno :)
Hosty nepočítáme, může jich být deset patnáct, žádná pecka. Ozývat se začínají až v průběhu druhé půle. Věší pár menších vlajek.
Celková návštěva hlášena není, podle našeho tipu to můžou být dvě až tři stovky. Je vidět, že přátelák v pátek v pět, byť s ligovým mančaftem,  moc lidí nelákal.
Už ve čtvrtek před vinobraním nás však čeká daleko větší výzva. Přijede Hradec, který ještě loni hrál první ligu. Hostující fanoušci také určitě dorazí, takže atmosféra by měla být oboustranně kvalitní. Bude nachystané choreo i akce na suvenýry, informace se na stránkách ještě objeví. Termín sice nic moc, ale věřím, že lidi dorazí opět v podobním počtu jako na dva předchozí mistráky. Začínáme v 18:00, přijďte včas.

Všichni na Hradec!



Žádné komentáře:

Okomentovat