pátek 28. srpna 2015

Tasovice - Znojmo 1:3


Ve středu se odehrálo v Tasovicích druhé kolo českého poháru, které proti sobě svedlo divizní domácí a naše Znojmo. Stanoven byl sobotní termín, čekala se invaze Znojemských, bohužel však vedení místního klubu naznalo, že o víkendu je lepší hrát tuctový divizní mač. Utkání sledovalo něco málo přes šest stovek diváků. Škoda, věřím, že v sobotu by lidí dorazilo o mnoho víc, ale to už je jejich boj...

V improvizovaném kotli za brankou se schází 10 aktivních Znojmáků. Zase si rýpnu, obrovská škoda, ten počet mohl být daleko větší. Před zápasem kvitujeme, že na nás hráči nezapomněli a poslali nám pár výborných přihrávek, díky čemuž si i my vyzkoušíme střílení penalt na treninkovou bránu :). Na přilehlé "tribunce"  je poměrně dost dalších lidí ze Znojma, nicméně ani po výzvách se do fandění prakticky nezapojují. Fandíme naplno, nic závratného to v tom počtu není, ale i tak se dobře bavíme. Doping je unášen kamsi na pole vedle hřiště, věřím, že doma by to i v tomto počtu bylo o hodně lepší. Projedeme celý repertoár, nálada je i díky kombinaci točeného se slunkem po celý zápas výborná. Nezapomeneme, vzhledem k aktuálnímu dění, řádně pozdravit prasata Peltu s Berbrem, samozřejmě jsme nevynechali ani svini Damkovou. Už se na ně jistě někde vaří voda! Vyvěšeny jsou všechny klasické zástavy.
Hráči nám dělají radost a v lážo plážo tempu, i když ano, s menšími zádrhely, Tasovice poráží 3:1 a postupují tak do třetího kola, kde nás čeká další zajímavý soupeř - ligová Jihlava.
Z velkého výjezdu sice mnoho nezbylo, přesto to byla zábava. Další výborná šance vyjet bude na začátku října, kdy zajíždíme do Pardubic, veškeré informace se včas objeví tady na stránkách.

My jsme Znojmo! 

Žádné komentáře:

Okomentovat