středa 3. srpna 2016

Informace k zápasu s Baníkem a ještě dál



Info k Baníku v článku





Jak jistě všichni dobře víte, v neděli nás čeká start nového ročníku FNL. Los nám hned na začátek přisoudil asi nejatraktivnějšího soupeře, kterého jsme kdy v rámci druhé ligy potkali - Baník Ostrava. Hosté již s přehledem vyprodali svůj sektor a je velmi pravděpodobné, že to, co se počtu týče, rozhodně nebude konečná. Samozřejmě si neděláme iluze a víme, že to na tribunách bude nerovný souboj, ale to nás určitě neodradí. Pojďte si užít mimořádný fanouškovský - a snad i fotbalový - zážitek, který se asi jen tak ve Znojmě opakovat nebude. Pojďte do kotle, pojďte zafandit našemu Znojmu! Utkáme se proti jedněm z nejlepších fans v republice, nevyhrajem, ale ať to není s ostudou, ať si můžeme říct, že lépe to nešlo. Pojďte fandit! Za Znojmo, za naši čest a hrdost! Na mač dorazí i skupinka našich kamarádů z Havlíčkova Brodu, kteří nás skvěle podpořili třeba na výjezdě v Hradci. Mohlo by to být dobré, je to jen na vás.
V tomto zápase se samozřejmě nechceme nechat zahanbit, máme nachystáno i několik menších prezentací. Proto apelujeme na všechny, kteří se do kotle chystají, přijďte, prosím vás, tentokrát opravdu včas. Hraje se v neděli ve čtyři odpoledne, což je naprosto ideální termín, přijďte včas!

Co se týká nejen tohoto zápasu. V průběhu sezony bude totální výprodej všech suvenýrů! Ceny budou opravdu příznivé. Trika za dvě stovky, samolepky za pár kaček, to samé placky, kloboučky za pade. Začínáme právě zápasem s Baníkem. Na suvenýry se můžete kouknout na fotkách.







Samozřejmě dále jsou v prodeji i krásné BAR šály za klasickou cenu 300,- za kus.


Za Znojmo!

Žádné komentáře:

Okomentovat