středa 28. listopadu 2018

Znojmo - Hradec Králové 0:0



Na tribunách nepovedený zápas. Více v článku.




Poslední zápas roku, relativně atraktivní soupeř. To dávalo tušit, že by se na stadionu v Horním parku mohla sejít aspoň trochu důstojná návštěva. Mýlka, celkový počet diváků mohl být odhadem kolem 150, včetně skupinky hostujících fans. Mizerný je i počet v kotli, škoda, ještě před půl rokem jsme slýchávali, jak budou pátky super...
Snažíme se, popíjíme, nálada je i tak vcelku dobrá, prostě nás to i tak baví :-). Hosté jsou asi slyšet víc, ale díky postavení sektorů vedle sebe, nemůžu moc hodnotit. Pobaví jejich pokřik "co vás tak málo". Ano, je to totální mizérie, na druhou stranu od fanoušků klubu, na který aktuálně chodí pár stovek diváků a na výjezd jich vyjede dvacet, je to trochu úsměvné :-)
O přestávce v klidu diskutujeme, nejsme zvyklí, že by se u nás něco dělo. Chyba! Votroci zezadu strhávají jednu z vlajek, která visí vedle sektoru. Následné dění by se dalo popsat fotbalově: Po obdržené brance jsme chvíli jako opaření, načež se snažíme o protiútok. Díky citelnému oslabení však protiútok postrádá jak rychlost, tak i kvalitu. Než se konečně dostaneme k ohrožení branky, jsou již hosté zformovaní v hlubokém bloku a v klidu hrají to, co potřebují. Náš tlak je bezzubý bez naděje na úspěch. Navíc se spíše zaobíráme diskuzemi s rozhodčími, než tahem na branku.
No nic. Vracíme se do sektoru, zápas dofandíme, na obou stranách zahoří nějaké pyro, v hostujícím sektoru i ukořistěná vlajka.
Zápas za moc nestál, ale přežili jsme penaltu a nějaké další šance, takže bod dobrej. Poslední děkovačka, balíme a jdeme na pivo. Cestou chceme ještě zkontrolovat stav u hostujícího sektoru, bohužel nás zase překvapují a díky veškerému harampádí, co táhneme, se radši dáváme na rychlý ústup.
Naše velká ostuda. Gratulace do Hradce. Jen víc takových zápasů :-)

Ať žije Znojmo!

Žádné komentáře:

Okomentovat