pondělí 3. října 2016

Znojmo - Třinec 2:2


Více uvnitř článku!



Na zápas s Třincem se chystáme několik dní dopředu, kdy se schází tifoteam v obvyklých dvou lidech. Spíchneme menší choreo, dáme nějaké pivo a jsme nachystaní na fotbal.
Trochu panují obavy ohledně počtu, asi jako vždy, ale nakonec to není tak zlé. Klasicky první půlka fandění nic moc, druhá je výrazně lepší. V 50. minutě prezentujeme plachtu s vyobrazenými dominantami našeho města, k tomu na plotě visí nápis Malé město, velká historie. Protože Znojmo je životní láska! Sem tam odpalujeme něco málo pyra.
Do sektoru hostí dorazila trojice Třineckých, vyvěšují jednu velikánskou vlajku, spíše sektorovku. Po celý zápas fandí a mlátí do popelnice.
V utkání samotném brzy tečem 0:2, do poločasu snižujeme, 5:2 to ale tentokrát nekončí, Franta stihne už jen vyrovnat. Ještě nedáme penaltu, ale klukům stejně děkujem, zápas to byl fajn, takže plichta zas tak nemrzí. Děkovačka, jedno u stánku a jdeme domů.




Tolik k zápasu s Třincem. Čekají nás však o víkendu dvě další akce. Již v pátek se na našem stadionu odehraje poslední a nesmírně důležitý kvalifikační zápas lvíčat proti Moldavsku. Na tohle utkání mobilizují Vlajkonoši, my u toho budeme taky, dojet mají např. i kluci z Brodu. Pojďte zafandit a vytvořit národnímu týmu atmosféru! Za Čechy, Moravu a Slezsko!!!


To ale není vše. V neděli pořádáme výjezd na ligový zápas na Žižkově. Pojeďte zafandit našemu klubu. Fotbalový víkend začíná v pátek a končí v neděli odpoledne. Nezapomeňte, sraz na autobusovém nádraží ve 4:00 ráno!

Ať žije Znojmo a naše vlast!

Žádné komentáře:

Okomentovat