úterý 7. srpna 2018

OkurCup 2018



 Lepší pozdě nežli později... Report z dalšího vydařeného OkurCupu uvnitř článku.



O víkendu 23.-24. června se odehrál již pátý ročník tradičního letního turnaje v malém fotbálku - OkurCup 2018. Oproti loňsku ubylo týmů, což ale nemělo na celkový počet více či méně zúčastněných plejerů žádný vliv, takže zase přibylo diváků a střídajících žolíků připravneých naskočit do hry. Kromě už klasických hostů přijali opět po roce pozvání i kluci z Boleslavské smečky, což znamenalo počet čtyř týmů.
První sportovní nadšenci se objevují v Jevišovicích již v pátek kolem poledne, čas se tráví různě a vše směřuje k večerní uvítací party, kdy už je většina lidí v místě konání.
Kvůli probíhajícímu turnaji přípravek na hřišti ještě řešíme chybějící branky :-), ale s malým zpožděním můžeme začít.
Již první kolo jasně ukázálo rozložení sil, Okurkáři poráží Havlíčkův Brod gólem z první střely zápasu 1:0 a do konce základní části již ani jeden z týmů branku nevstřelil. Druhý zápas nabídl zcela odlišnou podívanou, Moravský krumlov přestřílel Mladou Boleslav 6:3 a i z předvedené hry se dalo jasně odtušit, kdo se utká o celkové vítězství. Další zápasy toto potvrdily.
Semifinále se tak stalo jasnou záležitostí, MB poráží domácí 3:1 po vcelku jednoznačném průběhu, HB pak pokračuje ve střelecké mizerii a prohrává opět bez vstřelené branky.
Následný boj o třetí místo se stává jasnou záležitostí Okurkářů, kteří si tak aspoň trochu spravují chuť a střelecký účet vítězstvím 5:0, Havlíčkův Brod tak končí poslední bez bodu a bez vstřeleného gólu, holt nástupce šůtera Pokyho se bude muset teprve vychovat :-)
Finále bylo dlouho napínavé, nakonec se však přece jen začalo ve druhé půli lámat ve prospěch MK. Moravský Krumlov vítězí 6:4 a poprvé tak OkurCup ovládl. Boleslavská smečka obhájila druhé místo z loňska, domácí a Rebelové budou muset do příštího roku potrénovat :-)
Moravský Krumlov opanoval i individuální ceny, nejlepším střelcem se stal Horis s osmi brankami, nejužitečnejším hráčem Gerni.
Následuje vyhlášení, předání cen, poté se všichni rozprchnou do místních podniků povečeřet. V kempu pak začíná tradičně hlučná afterparty, tentokrát okořeněná konfrontací s nějakýma smažkama, policií a rozzuřenou majitelkou kempu. I přes to všechno se pokračuje do ranních hodin a bylo to moc fajn :-)
Jen příští rok asi budeme řešit místo konání, situace jak v kempu, tak i v obci nám tentokrát asi nebude příliš nakloněna, ale nebojte, máme něco v zásobě :-)
Na závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří dorazili i všem, kteří se na organizaci podíleli, příšti rok na viděnou!
Sportu zdar, fotbalu zvlášť!


1. kolo
Okurkáři – HB 1:0
Démon
MB – MK 3:6
Šomin               Piďa 2x
Malej Aleš        Horis 2x
Sádrovec           David
                          Erki


2. kolo
Okurkáři – MK 0:4
Erki 2x
Horis
David
MB – HB 3:0
Bury
Sádrovec
Venca


3. kolo
Okurkáři – MB 0:1
Máří


MK – HB 4:0


Horis 2 x
Erki
Sláma


Semifinále
MB – Okurkáři 3:1
Bigy 2x             Dědek
Aleš


MK – HB 5:0
David 3x
Vlastní
Gerni


O 3. místo
Okurkáři – HB 5:0
Herzig 2x
Démon
Jarda
Dědek


Finále
MK – MB 6:4

Horis 3x          Sádrovec 2x
Erki 2x            Malej Aleš
Piďa                Venca

Konečná tabulka:
1. Moravský Krumlov
2. Mladá Boleslav
3. Okurkáři
4. Havlíčkův Brod


Nejlepší střelec:
1. Horis (MK) 8
2. Erki (MK) 6
3.David (MK) 5
4. Sádrovec 4

Nejužitečnější hráč: 
Gerni (MK)

Žádné komentáře:

Okomentovat